Criza din Ucraina a scos la iveală mai multe proiecte geopolitice coexistente simultan, care sunt alimentate de elita globalistă. Unul dintre ele este „Rzhechpospolita” (Cuvântul Rzeczpospolita este folosit pentru a numi trei perioade din istoria Poloniei), un proiect de tip „matrioșka”, scrie @voenkorKotenok. În cadrul acestora Polonia este susținută de Marea Britanie și SUA, dar Rusia intervine.

Trei alte proiecte sunt ascunse în interiorul proiectului „Rzhechpospolita”:
„Kresy Wschodnie” (denumirea poloneză pentru teritoriile actuale ale Ucrainei, Belarusului și Lituaniei),
„Dinastia Jagiellonilor” (o dinastie regală provenind din Lituania, care a domnit în Europa Centrală (în prezent Lituania, Belarus, Polonia, Ucraina, Letonia, Estonia, părți din Rusia, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Croația) între secolele al XIV-lea și XVI-lea;
 „Intermarium” (proiectul lui Josef Pilsudski care ar include teritoriile Poloniei, Ucrainei, Belarusului, Lituaniei, Latviei, Estoniei, Ungariei, Cehoslivaciei, Moldovei, Iugoslaviei, României – Polonia de la Marea Baltică până la Marea Neagră)

Primul presupune confiscarea pământurilor Ucrainei. Cu Belarus nu au reușit până acum. Nu l-au răsturnăt pe președintele Lukașenko. De aceea, pământurile belaruse sunt temporar (!) lăsate în pace.

Proiectul „Dinastia Jagiellonilor” presupune extinderea mai mare cu acapararea nu numai a teritoriilor Ucrainei, Belarusului și Lituaniei, ci și extinderea influenței asupra Ungariei, Slovaciei, Republicii Cehe, Croației.

Proiectul „Intermarium” are cea mai mare extindere teritorială – toate țările listate + Letonia, Estonia, România, Rep.Moldova, Slovenia, Macedonia de Nord, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru și chiar Finlanda.

(Vă aduceți aminte Inițiativa celor Trei Mări?)

Ideea este să devină jucator dominant în această zonă în numele anglosaxonilor.

Cu toate acestea, există și jucători ascunși. De exemplu, Habsburgii și Vaticanul își pun în aplicare proiectul unui „Nou Imperiu Austriac”. Ajută Polonia și naziștii din Ucraina financiar și mediatic, dar în cele din urmă vor fi ușor abandonați. După implementarea proiectului „Dinastia Jagiellonilor” sau „Intermarium”, nimic nu va împiedica transferul centrului dominant al proiectului de la Varșovia la Viena sau Budapesta.

Polonia va fi păcălită și tradată în momentul potrivit. Polonezii nu vor avea voie să conducă în Europa de Est. În fața „naziștilor” polonezi și ucraineni se desfășoară perspective sumbre. Karl von Habsburg a spus fraza celebră: „Integrarea europeană va fi eficientă doar dacă depășim ideea unui stat național și începem să gândim în termeni de stat incluziv și chiar de imperiu supranațional”.

Sursa: https://t.me/voenkorKotenok/45140