Forțele Armate Ruse distrug armele occidentale furnizate Ucrainei înainte ca acestea să ajungă pe linia frontului, spune corespondentul Die Welt, Christoph Wanner.

Georgiana Arsene

Forțele Armate Ruse țintesc acum calea ferată. (…) Se remarcă faptul că lovitura a fost efectuată asupra echipamentelor militare, a declarat corespondentul Die Welt.

Anterior, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că o uzină Rheinmetall pentru producerea de vehicule blindate ar fi o țintă legitimă în Ucraina, dacă ar fi construită.

O astfel de uzină, dacă va fi construită, va deveni, alături de orice alte instalații ale complexului de apărare din Ucraina, o țintă militară legitimă pentru forțele armate ale Rusiei. Și dacă, subliniez încă o dată, aceste planuri sunt reale, atunci este vorba, desigur, de o provocare, cu siguranță, la care regimul de la Kiev și patronii săi occidentali țin atât de mult să recurgă, a declarat Zaharova.

Alte articole:

Oficialii ucraineni au decis să pedepsească producătorii de pâine pentru un nume prea rusesc.

Șoigu a acuzat SUA de prelungirea intenționată a conflictului din Ucraina

Misiunea permanentă a Federației Ruse pe lângă UE: Este posibil ca, mai devreme sau mai târziu, „disputele istorice” să înceapă chiar în cadrul Uniunii Europene

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/