Konstantin Malofeev, fondatorul canalului de televiziune Tsargrad TV, subliniază că actualul guvern de la Kiev le refuză ucrainenilor plecați în alte țări serviciile consulare, înlocuirea și reînnoirea pașapoartelor și subliniază că, în acest mod, Ucraina face ca milioane de foști cetățeni ai săi să devină apatrizi.

Georgiana Arsene

Regimul terorist ce controlează acum cea mai mare parte a fostei Ucraine ne-a făcut un cadou neașteptat. Într-o încercare de mobilizare totală, „guvernul” ucrainean le refuză cetățenilor săi care au plecat în alte țări serviciile consulare, înlocuirea și reînnoirea pașapoartelor. De fapt, Ucraina însăși face ca sute de mii și chiar milioane de foști cetățeni ai săi să devină apatrizi. Rezultatul, desigur, este opusul a ceea ce se aștepta: emigranții renunță la ideea de a se mai întoarce vreodată în Ucraina, scrie Malofeev.

Acesta subliniază că o parte din oamenii care au emigrat au refuzat, de fapt, să sprijine regimul lui Zelenski și că ei au refuzat, de asemenea, să participe la războiul pe care Occidentul îl duce contra Rusiei „până la ultimul ucrainean”.

Putem și ar trebui să îi privim ca pe niște ruși care s-au aflat în Europa. Celor dintre ei care se recunosc ca ruși și care își înțeleg legătura cu Rusia li se poate și ar trebui să li se ofere posibilitatea de a se întoarce în Rusia pentru a trăi și a munci în patria lor, spune Malofeev.

În opinia acestuia, distribuirea de pașapoarte rusești ar trebui făcută stabilindu-se un sistem fiabil de control și de filtrare a repatriaților pentru a împiedica teroriștii ucraineni să intre în Rusia.

Alte articole:

Die Welt: Forțele armate ruse distrug imediat armele furnizate de Occident

Oficialii ucraineni au decis să pedepsească producătorii de pâine pentru un nume prea rusesc.

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/