Senatorul Aleksei Pușkov a declarat pe canalul său de Telegram că liderii occidentali ar trebui să realizeze consecințele trimiterii de trupe în Ucraina.

Georgiana Arsene

El a calificat cuvintele secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, potrivit cărora NATO nu are intenția de a trimite trupe în Ucraina, drept o reacție la ultimul avertisment al Rusiei, susținut de un raport privind desfășurarea unor manevre militare neconvenționale.

Consecințele unei astfel de trimiteri trebuie să fie pe deplin conștientizate și de către liderii acelor țări occidentale care încă se grăbesc și care încă se gândesc să trimită contingente naționale. Este mai bine să nu facă acest lucru, a notat Pușkov.

În martie, senatorul Alekei Pușkov a cerut, pe canalul său Telegram, președintelui francez Emmanuel Macron și ministrului polonez de externe Radoslaw Sikorski să discute public despre consecințele trimiterii de trupe NATO în Ucraina.

Acum, Macron se apără de criticile francezilor la adresa declarațiilor sale cu acest argument: «a nu exclude ceva nu înseamnă a face acel ceva». Dar este clar pentru toată lumea că de la ‘a nu exclude’ la ‘a face’ este doar un pas. În acest sens, îi sfătuiesc pe Macron și Sikorski să discute, de asemenea, în mod public unde ar putea duce aceste proiecte Franța și Polonia. La urma urmei, nimic nu poate fi exclus, n’est-ce pas?, a notat politicianul rus.

Anterior, președintele Dumei de Stat Viaceslav Volodin  a declarat  pe  canalul său Telegram că Europa și Statele Unite încep să înțeleagă că regimul de la Kiev nu poate învinge Rusia nici măcar cu sprijinul NATO.

Alte articole:

Festivalul de nunți din întreaga Rusie se va deschide la Forumul Rusiei de la Moscova pe 12 mai

Xi Jinping, declarație vitală despre pacea în Ucraina

Macron, luat peste picior de Charlie Hebdo

Scenariile despre cum vor lupta francezii contra rușilor, discutate la televiziunile franceze

Sasha Kots: Macron a uitat de Jocurile Olimpice de la Beijing și Soci

Despre Macron și noua beligeranță a Europei

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/