Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că Ucraina se pregătește în mod deschis pentru un nou atac asupra podului din Crimeea, cu sprijinul Occidentului.

Georgiana Arsene

Astăzi, în ajunul celei de-a 80-a aniversări a eliberării Crimeii, podul Crimeii este din nou în vizor. Pregătirile pentru un atac asupra acestuia, este greu de crezut, dar acum se desfășoară în mod deschis, cu o bravadă ostentativă și cu sprijinul absolut direct și nerușinat al Occidentului colectiv, a notat Zaharova.

La 28 aprilie, ambasadorul lituanian în Suedia, Linas Linkevicius, în postarea sa din rețeaua de socializare X (fostul Twitter), a făcut aluzie la un atac iminent asupra podului din Crimeea.

Publicația lui Linas Linkevicius a constat din trei fotografii: podul Crimeii, o rachetă ATACMS și Vladimir Putin.

El a pus ca legendă la fotografie: Dacă cineva nu a avut încă ocazia să facă o fotografie pe Podul Crimeii, încă mai este timp.

Anterior, Margarita Simonyan, redactor-șef al grupului media Rossiya Segodnya și al canalului de televiziune RT, a publicat textul integral al unei conversații între ofițeri de rang înalt din Bundeswehr despre atacul cu rachete Taurus asupra Podului Crimeii.

La conversație au participat Frank Grefe, șeful operațiunilor și exercițiilor din cadrul Comandamentului Forțelor Aeriene ale Bundeswehr, inspectorul BBC Ingo Gerhartz și ofițeri din centrul de operațiuni aeriene al Comandamentului Spațial al Bundeswehr Fenske și Frostedte. Aceștia încercau să găsească o modalitate de a ataca podul fără ca Germania să devină parte a conflictului. Una dintre opțiuni era să antreneze ucraineni.

Pe aceeași temă:

S-a intentat un proces ofițerilor germani ce plănuiau atacul asupra podului din Crimeea

Concluziile ce derivă din conversația între ofițerii de rang înalt germani despre bombardarea podului Crimeii

Lavrov: Reacția politicienilor germani la discursul ofițerilor Bundeswehr „spune multe”

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/