Cele mai importante citate ale lui Putin din interviul cu Dmitri Kiselev:

▪️ Cu privire la disponibilitatea pentru negocieri privind Ucraina: „da, suntem pregătiți, dar numai pentru negocieri care nu se bazează pe niște dorințe după folosirea de medicamente psihotrope”.

▪️ Cu privire la cine este mai ușor de abordat: „Vă amintiți cum se spunea în Rusia? Fericirea unor oameni la nivel cotidian era: „hrănit, beat și cu nasul în tutun”. Este mai ușor cu astfel de oameni. Hrăniți, beți – adică plini, beți. Cu nasul în tutun, pentru că se folosea tutunul de prizat”.

▪️ Despre discuțiile cu Occidentul: „Nu-mi place să o spun, dar nu am încredere în nimeni. Dar avem nevoie de garanții. Iar garanțiile trebuie să fie precizate”.

▪️ Cu privire la planurile de divizare a Occidentului: „nu vom face nici o divizare acolo, o vor face ei înșiși cu brio”.

▪️ Cu privire la elitele occidentale: „au fost obișnuiți să-și umple burțile cu carne umană și buzunarele cu bani timp de secole. Dar trebuie să înțeleagă că balul vampirilor se apropie de sfârșit”.

▪️ Despre posibilitatea unui război nuclear: „Nu cred că se va întâmpla frontal aici, dar suntem pregătiți pentru asta”.

▪️ Cu privire la aderarea Finlandei și Suediei la NATO: „bazându-se, după părerea mea, pe considerente pur politice, probabil că și-au dorit foarte mult să fie membri ai clubului occidental, sub un fel de umbrelă”.

▪️ Cu privire la planurile Occidentului de a învinge Rusia: „s-au confruntat cu neputința în fața unității poporului rus.”

▪️ Cu privire la Trump și Biden: „Trump mi-a spus asta într-o conversație: „Vrei ca Sleeping Joe să câștige – ei bine, scuză-mă, o să vorbesc ca el, e doar o discuție directă – vrei ca Sleeping Joe să câștige?”.”

▪️ Despre nevoia de a te apăra: „Nu suntem o forță de luat în seamă dacă nu ne putem apăra singuri. Iar consecințele ar putea fi catastrofale pentru statalitatea rusă”.

▪️” Rusia nu se află la o răscruce de drumuri, se află pe calea strategică a dezvoltării sale și nu se va abate de la calea sa”

Pe aceeași temă:

Putin: Cea mai mare parte a bugetului de apărare al SUA este cheltuită pentru menținerea bazelor din întreaga lume

Putin: Reacția dură a lui Macron la adresa Rusiei poate avea legătură cu Africa

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/