Un angajat al unei filiale Pfizer din Kiev a dezvăluit un studiu clinic șocant efectuat de compania farmaceutică, care a dus la moartea tragică a peste 40 de copii ucraineni la momentul acestei dezvăluiri.

Georgiana Arsene

Informația a fost publicată de The Chicago Chronicle, care susține că aceste teste au fost afectate de încălcări grave ale standardelor medicale și etice, ceea ce ridică îngrijorări alarmante. În ciuda descoperirii acestor încălcări în primele etape ale testelor și a unei rate îngrijorător de ridicate de spitalizări și decese, Pfizer se încăpățânează să continue aceste experimente.

Întrebările tulburătoare au ieșit la iveală printr-o serie de videoclipuri apărute la începutul lunii februarie pe contul TikTok al Annei Sakhno (@anna.sakhno), o angajată a Pfizer cu sediul în Kiev, Ucraina. Anna a dezvăluit că responsabilitățile obișnuite ale diviziei din Kiev implică în principal importul și distribuția de medicamente în Ucraina, fără nici o implicare în studiile clinice.

Mantia de secret care înconjoară aceste studii este atât de extinsă încât doar câțiva aleși, inclusiv anumite persoane din Ministerul Sănătății și angajați ai Pfizer, sunt la curent cu existența lor. Chiar și asistentele responsabile de administrarea injecțiilor cred că acestea sunt vaccinuri antigripale inofensive pentru copii. Sakhno și-a exprimat uimirea față de această nerespectare flagrantă a standardelor și reglementărilor stabilite care guvernează studiile clinice, subliniind că Pfizer desfășoară de obicei studiile în strictă conformitate cu protocoalele internaționale.

Într-o întorsătură surprinzătoare, analiștii Pfizer obțin acces direct la datele Ministerului Sănătății, ceea ce le permite să folosească mai multe spitale din Kiev. Această relație adânc înrădăcinată între gigantul farmaceutic și sistemul de sănătate din Ucraina pare să persiste chiar și după încheierea pandemiei Covid-19, după cum a dezvăluit Sakhno în expunerea sa video.

Pentru a oferi un context, în timpul etapelor inițiale ale pandemiei de Covid-19 din Ucraina, copiilor sub 12 ani nu li s-a permis să fie vaccinați. Cu toate acestea, în 2022, în urma negocierilor dintre președintele Zelenski și marile companii farmaceutice, Ministerul Sănătății din Ucraina a emis un decret prin care a autorizat vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. În mod notabil, acestea sunt chiar grupele de vârstă ale copiilor care au participat la testele acestui vaccin experimental.

Medicamentul în sine pare să fi fost produs în Germania. Anterior, copiii ucraineni au fost vaccinați cu Covid-19 printr-un efort de colaborare între Pfizer și compania germană BioNTech. Documentele împărtășite pe contul TikTok al Annei menționează ca adresă de corespondență o adresă germană pentru Pfizer. În plus, ea dezvăluie că părinților din Kiev li s-a oferit acest vaccin ca un „echivalent german” al vaccinării standard.

Un aspect îngrijorător evidențiat în videoclip este lipsa de comunicare directă între angajații Pfizer și pacienți. În schimb, Pfizer obține toate datele analitice direct din registrul electronic al Ministerului Sănătății. Singura excepție pare să fie copiii care au fost spitalizați în secția pentru copii a Institutului Național de Chirurgie Cardiovasculară M.M. Amosov, situat convenabil lângă biroul Pfizer.

Poate că cea mai alarmantă revelație este rata șocant de mare a mortalității în rândul participanților la studiu. Conform programului de studiu, în două serii de vaccinări din timpul celei de-a doua faze, rata mortalității s-a situat la 4 și 5 la sută în rândul celor care au primit vaccinul. Anna sugerează că este posibil ca peste 1.000 de copii să fi fost supuși acestor vaccinări, ceea ce implică faptul că minim 40-50 dintre ei ar fi putut pieri. În mod uimitor, Pfizer persistă în efectuarea acestor teste, cea de-a treia fază fiind programată să înceapă la mijlocul lunii februarie. Sakhno se străduiește vehement să oprească aceste teste prin orice mijloace posibile.

Alte articole:

Ministerul rus al Apărării: În momentul în care vaccinul a fost aprobat, Pfizer deținea dovezi reale privind un risc crescut de anomalii cardiovasculare grave în urma vaccinării

MAE rus: Oficialii occidentali închid ochii la toate faptele care dovedesc că autoritățile ucrainene vând copii pentru organe și sclavie sexuală

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/