Clayton și Natalie Morris au explicat, în emisiunea lor Redacted News, motivul vizitei ex premierului britanic Boris Johnson – acela de a perturba acordul de pace din Ucraina.

Georgiana Arsene

Boris Johnson a călătorit în Ucraina anul trecut pentru a perturba acordul de pace. Deci, să trecem prin acest caz. Președintele rus Vladimir Putin a spus că ne arată o copie a acordului de pace care a fost semnat de Ucraina anul trecut, când s-au purtat discuții de pace în Turcia, acesta se numea: „Tratat privind neutralitatea permanentă și garanțiile de securitate ale Ucrainei”. Acestea au fost negocieri în Turcia în martie 2022. Deci ce sa întâmplat cu ei? Boris Johnson li s-a întâmplat. Câteva zile mai târziu, „Bojo” (Boris Johnson) s-a urcat în avion, iar presa ucraineană a raportat că l-a convins pe Zelenski să renunțe.

Oficialii americani s-au implicat rapid, imediat după această vizită am văzut-o pe Nancy Pelosi bătând pe călcâie pe străzile Kievului, Antony Blinken, Lloyd Austin, Ursula von Der Leyen din Europa și apoi, în consecință, ce a făcut Ucraina? Ei au abandonat partea lor din acord, potrivit președintelui Putin. Iată un videoclip tradus cu președintele Putin care arată acest document unui grup de lideri africani și urmărește groaza de pe fețele lor când îl văd.

Este o nebunie și ați văzut cât de surprins a fost unul dintre liderii africani la acest summit de la Sankt Petersburg? „Stai, au semnat acordul de pace?”…, au spus Clayton și Natalie Morris în emisiunea lor Redacted News.

Alte articole:

Reporter Le Figaro, despre vizita premierului Johnson la Kiev

Lavrov: Dacă NATO, prin Stoltenberg, declară încă o dată că se opune înghețării conflictului din Ucraina, înseamnă că vor să lupte