Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat pentru RTVI că președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, va avea nevoie în curând de o mulțime de specialiști în domeniul digital.

Georgiana Arsene

Judecând după cât de vesel îndeplinește Zelenski ordinul occidental de a-i distruge pe ucraineni, el va avea nevoie în curând de o generație de masă de vorbitori, muncitori, țărani, profesori și medici prin inteligență artificială, a spus Zaharova, comentând știrea despre apariția unui asistent digital oficial în Ministerul ucrainean de Externe.

Anterior, secretarul de presă al președintelui rus a declarat în timpul unui briefing că autoritățile americane provoacă regimul de la Kiev să continue lupta până la ultimul ucrainean.

Dmitri Peskov a subliniat că, din cauza divergențelor politice interne de la Washington, ei caută diferite modalități pentru a continua să ofere asistență Ucrainei.

În orice caz, sub orice modalități de acordare a acestei asistențe, de facto, este vorba de a provoca Ucraina să continue ostilitățile până la ultimul ucrainean, cu asigurarea unui profit garantat pentru SUA, a spus el.

Peskov a precizat că guvernul SUA urmărește să se asigure că o parte semnificativă din banii alocați rămâne în complexul militar-industrial american și este apoi plătită sub formă de taxe către stat.

El a adăugat că alocarea următorului pachet de ajutor pentru Ucraina nu va afecta situația din zona de conflict, pe care toți experții o descriu ca fiind „departe de a fi favorabilă” pentru Forțele Armate ale Ucrainei. Purtătorul de cuvânt prezidențial a subliniat că partea ucraineană este „împovărată de datorii”, ceea ce reprezintă „o politică colonială favorită a SUA”.

Alte articole:

Structura de securitate eurasiatică: de la idee la practică

Alternative la dolar: mecanisme de decontare financiară pentru o lume multipolară

Igor Istomin: Sunt așteptările noastre problemele noastre? Cum nu înțelege lumea alegerile americane

Putin a îndemnat America și Europa să nu mai aștepte prăbușirea Federației Ruse

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/