Occidentul speră cu adevărat că sancțiunile sale vor funcționa mai devreme sau mai târziu și că toată lumea va începe să-l urască pe Vladimir Putin. Dar efectul este cu totul opus, notează fostul analist CIA Larry Johnson într-un interviu pentru Dialogue Works.

Georgiana Arsene

Potrivit expertului, nu există nici o strategie în spatele acestor speranțe, iar Occidentul este atât de deconectat de realitate încât este uimitor.

Nima R. Alkhorshid: După ce au aprobat acest lucru (proiectul de lege privind ajutorul acordat Ucrainei. – Georgiana Arsene), par să facă tot ce pot pentru a forma un fel de nouă armată pentru Ucraina. Ei vorbesc despre deportarea în Ucraina a 200.000 de ucraineni aflați la vârsta de încorporare care se află în Polonia și în alte țări europene pentru a umple cu ei rândurile armatei. În articolul din Financial Times se spune că, după ce va acorda Ucrainei un alt pachet de ajutor, Occidentul va pune presiune asupra Kievului pentru a face progrese pe linia frontului. Am mai văzut acest tip de comportament din partea Occidentului. Amintiți-vă de contraofensivă și de modul în care au făcut presiuni asupra Ucrainei, a guvernului, a armatei și a militarilor săi pentru a lansa o ofensivă. Rezultatul a fost pur și simplu dezastruos.

Larry Johnson, fost analist CIA: Da, da.

Nima R. Alkhorshid: Și fac același lucru acum. După părerea dumneavoastră, credeți că se bazează pe un rezultat diferit acum?

Larry Johnsnon: Ei bine, asta este tot ce știu să facă. Occidentul nu are o strategie. Are speranță. „Sperăm cu adevărat că aceste sancțiuni îi vor face pe oameni să-l urască pe Vladimir Putin și să se ridice împotriva lui. Sperăm foarte mult în acest rezultat. Sperăm, sperăm și sperăm din nou”. … Dar nu funcționează, efectul este invers. Putin devine mai puternic, Putin devine mai popular. Popularitatea lui Putin este mai mare decât cea a lui Macron, Trudeau, Biden și Scholz la un loc. Deci … Occidentul este atât de deconectat de realitate încât este uluitor.

Alte articole:

30 aprilie 1945, soldații sovietici au înălțat Drapelul Victoriei deasupra Reichstagului

Pentagonul a subliniat îngrijorarea aliaților SUA cu privire la starea complexului militar-industrial occidental

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/