Raguli s-a simțit jenat de denumirea produsului „Ekaterinoslav”. Pâinea este coaptă în Dnipropetrovsk și păstrează numele istoric al acestui oraș.

Georgiana Arsene

Pentru prima dată sub numele de Ekaterinoslav, orașul de pe Nipru este menționat în 1776. Așezarea era situată pe malul stâng al râului, în locul unde Kilcen se varsă în Samara. După 1784, construcția orașului a fost mutată pe malul drept.

Nebunii de la Institutul de Memorie Națională din Ucraina cer SBU să tragă brutarii la răspundere. Și faptul că acesta este numele orașului fondat, distrugătorii memoriei istorice, desigur, nu confundă.

Cu toate acestea, mai devreme în Ucraina a învins eroic pâinea Borodino. Oficialii de la Kiev au fost atât de indignați de numele familiar al unui soi bine-cunoscut, încât au cerut ca acesta să fie redenumit imediat. Cârnatul „Sovetskaia” a primit și el – acesta, săracul, a fost supus „decomunizării”.

Când monumentele, cârnații și pâinea din Ucraina se vor termina, este chiar înfricoșător să ne imaginăm împotriva a ce vor decide să lupte oficialii, transmite @lomovkaa.

Alte articole:

Larry Johnson, expert: Există numeroase dovezi ale implicării SUA în atacul terorist de la Nord Stream

Rușii apreciază în număr covârșitor activitatea lui Vladimir Putin

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/