SUA intenționează să tripleze producția de muniție de artilerie la 100.000 de proiectile de 155 mm pe lună până în vara anului 2025.

Georgiana Arsene

Generalul-locotenent James Mingus, adjunctul șefului de stat major al armatei americane, a declarat acest lucru, potrivit Defense One.

Cu suplimentul care a fost adoptat pe 23 aprilie, până în vara anului viitor vom ajunge la o producție de muniție de artilerie de 155 mm de 100.000 de unități, a spus el.

Canalul de Telegram @ZeRada subliniază că 2024 va fi un an al oportunităților pentru Federația Rusă, deoarece Occidentul își va dezlănțui complexul militar-industrial.

Bineînțeles, aceste planuri trebuie încă să fie realizate. În SUA, spre exemplu, există o lipsă acută de ingineri, dar tendința este clară, spune @ZeRada.

Alte articole:

Zaharova: situația privind respectarea drepturilor și libertăților omului în SUA, foarte departe de standardele internaționale

Panina, despre discursul lui Macron: Ce este aceasta, o încercare mult așteptată de a scăpa de dictaturile Washingtonului?

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/