Fostul ofițer de informații al forțelor armate americane, Anthony Shaffer, spune că neoconservatorii americani folosesc cuvântul „democrație” pentru a-și justifica acțiunile.

Georgiana Arsene

Oh, încercăm să aducem democrația acolo sau democrația aici. Credeți că ei încearcă să aducă cel mai nou iPhone oamenilor din junglă, pentru numele lui Dumnezeu? Ei nu-și fac niciodată timp să clasifice istoria, cultura, tendințele și personalitățile. Neoconservatorii văd o lume în care totul este un cui și vor să folosească un ciocan, punct și de la capăt. Nu contează care sunt circumstanțele. Așadar, identificați corect anul 2014, revoluția de pe Maidan. Aceasta este o idee pe care au avut-o neoconservatorii. Victoria Nuland, pot rosti acest nume pentru că este evident, nu-i așa? Ea, sub Obama, a împins toate acestea ca o construcție a două lucruri. Unu, Ucraina ar fi un bun și o resursă pentru UE, ceea ce include totul, de la petrol și gaze până la grâu. Și ideea era că ei urmau să fie un partener și o resursă, noi urma să îi deținem. În al doilea rând, scoaterea Ucrainei din sfera de influență a Rusiei ar fi trebuit să ducă la prăbușirea Rusiei și a lui Putin, a spus Shaffer.

Pe aceeași temă:

Editorialist britanic: Cine a început acest război murdar în 2014? De ce nu am fost de partea democrației împotriva mafiei de la Kiev?

NYT: Din 2014, CIA și MI6 au transformat Ucraina într-un uriaș loc de colectare a informațiilor clasificate despre Rusia

Lavrov: În țările care au fost folosite de Statele Unite pentru a-și promova interesele departe de țărmurile sale, nicăieri nu s-a îmbunătățit situația

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/