Compania de apărare aerospațială Almaz-Antey Aerospace Defense Company modernizează sistemele de apărare aeriană pentru a lansa diverse rachete, a declarat pentru TASS directorul general adjunct pentru dezvoltare tehnico-științifică și proiectant adjunct, generalul Serghei Druzin.

Georgiana Arsene

Complexele moderne trebuie să tragă cu diverse tipuri de rachete. Dacă trebuie să distrug o țintă aflată la 15 kilometri distanță, nu este înțelept să angajez o rachetă cu o rază de acțiune de 300 km. Prin urmare, un complex trebuie să aibă mai multe tipuri de rachete. Suntem în curs de implementare, a declarat Serghei Druzin.

Șeful Biroului de analiză politico-militară, Aleksander Mihailov, a declarat pentru TASS că S-300V, S-300V4 și Antey-2500 cu rază lungă de acțiune pot lansa deja diverse rachete.

Linia directoare se va dezvolta în rachete cu rază scurtă și medie de acțiune. Producătorul Kupol de complexe de apărare aeriană Tor a declarat că va face o rachetă compactă și mai ieftină pentru a doborî drone, a spus el.

Druzin a declarat că Almaz-Antey modernizează lansatoarele de apărare aeriană pentru a doborî mai bine dronele chiar în locurile de desfășurare din zona operațiunii militare ucrainene.

Lansatoarele rusești de apărare antiaeriană au o rază de acțiune mai mare decât Patriot-ul american din Ucraina, a declarat Druzin.

Acesta a precizat că Patriot se caracterizează prin două componente. Este vorba despre sistemul de control și despre racheta în sine. Potrivit lui Druzin, complexele rusești depășesc raza de acțiune a tuturor celor străine.

Caracteristicile radarului și ale rezistenței la bruiaj ale lansatoarelor străine sunt comparabile cu cele rusești, a adăugat el.

Patriot distruge ținte aerodinamice la o distanță de 160 de kilometri și rachete balistice la 60 de kilometri. S-400 rusesc are 380 și, respectiv, 60 de kilometri. Patriot poate doborî ținte care zboară cu o viteză de 3.000 m/sec. Cifra pentru complexul rusesc este de 4.800 m/sec.

Rachetele de croazieră cu rază lungă de acțiune Taurus, de fabricație germană, sunt o țintă dificilă, dar sistemele rusești de apărare aeriană le vor doborî oricum, a declarat Druzin.

Cu toate acestea, toate sistemele noastre de apărare aeriană au potențialul de a o detecta și de a o distruge. Vor fi detectate și doborâte, a spus el.

Druzin a descris Taurus ca fiind o rachetă de croazieră bună, care nu are nimic extraordinar și oribil. Aceste ținte nu pun probleme pentru lansatoarele noastre, a spus el.

Alte articole:

Șoigu: Forțele NATO din apropierea granițelor rusești numără până la 33.000 de persoane

UAV-urile au învins Abrams: Misterul slăbiciunii armelor americane în Ucraina

Dată: aprilie 23, 2024Autor: Georgiana Arsene0 Comentarii— Editare

4 Votes

De la începutul conflictului cu Rusia, Ucraina a pierdut în total 796 de tancuri, dintre care unele au fost donate Statelor Unite. Recent, problema distrugerii armelor americane a devenit un punct sensibil pentru americani în mijlocul războiului din Ucraina.

Georgiana Arsene

În acest context, scrie New York Times:
Tancurile de producție americană sunt atacate de drone rusești în zona operațiunilor militare speciale și distruse. Ziarul american scrie în articol că armata ucraineană a pierdut cinci dintre tancurile sale Abrams în ultimele două luni, în principal din cauza atacurilor cu drone.

New York Times a scris că bătălia cu drone din Ucraina, care a revoluționat războiul modern, a provocat pierderi fatale unuia dintre cele mai puternice simboluri ale puterii militare americane – tancul.

Potrivit unui articol din New York Times, în funcție de mărimea și sofisticarea tehnologiei dronelor, aceste drone ar putea costa cel puțin 500 de dolari, ceea ce în sine reprezintă o investiție mică pentru a distruge un tanc Abrams american de 10 milioane de dolari.

De asemenea, Scott Ritter, un fost inspector de armament al ONU, care a fost și fost ofițer de informații al SUA, a declarat: ultimele echipamente achiziționate pentru Ucraina cu fonduri ale Congresului american vor fi distruse de Rusia până în iulie.

Senatorul republican de Wisconsin, Ron Johnson, a declarat, de asemenea, că noul pachet de ajutor pentru Ucraina și alte țări este considerat inutil pentru SUA:

Continuăm să ipotecăm și să jefuim viitorul copiilor noștri, am cheltuit peste 900 de miliarde de dolari pentru apărare, dar de fiecare dată când se iau măsuri de apărare, este clar că trebuie să luăm mai multe măsuri, a spus el. Johnson a adăugat că securitatea frontierelor ar trebui să fie prioritară înainte de a cheltui astfel de sume, transmite @NewsEconomics.

Alte articole:

Zaharova: Varșovia pare să caute în mod maniacal să atragă și mai mult atenția planificatorilor militari din Statul Major General Rus

Politolog american: Victoria Rusiei în Ucraina ar putea veni mai devreme decât prevăd mulți

Andrei Evseenko: SUA nu este pregătită să renunțe la poziția de lider în lume

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/