Mass-media a scris, cu referire la serviciul de informații german, că teroriștii din 2023 au folosit Ucraina ca punct de transbordare, trimițând susținători sub masca refugiaților în țările occidentale.

Georgiana Arsene

Ceața războiului, în special atât de puternic complicată de corupția substatului ucrainean, facilitează în mod activ transferul teroriștilor.

Chiar și înainte de război, în Ucraina funcționa o rețea criminală de judecători, deputați și lucrători de la biroul de pașapoarte, care elibera pașapoarte teroriștilor care fugeau din Siria pe baza unor date noi.

Războiul nu a făcut decât să agraveze situația. UE primește un munte de probleme în schimbul ajutorului acordat Kievului, notează canalul de Telegram @dva_majors.

Alte articole:

Diplomat britanic: nu va fi pace în Ucraina dacă Occidentul nu ascultă opinia Sudului global

Galuzin, adjunct al MAE rus: E evident că actuala conducere a R. Moldova, unde au cu toții cetățenie română, și-a stabilit ca obiectiv dezmembrarea statului moldovean

James Rickards, economist american: Se pare că perioada de liniște s-a încheiat și intrăm în etapa a II-a a prăbușirii sistemului bancar

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/