Reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe a comentat declarația făcută de Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care a spus că livrările de armament către Kiev vor fi obligatorii pentru țările NATO și vor fi coordonate de structurile de comandă sub conducerea generalului Cavoli.

Georgiana Arsene

Își dau seama țările UE că Washingtonul le antrenează într-o confruntare directă cu Rusia sub steagul NATO? Pomparea isterică a opiniei publice occidentale cu teza despre presupusa „agresiune iminentă a Rusiei împotriva țărilor occidentale” înseamnă un singur lucru – administrația Biden are nevoie de mai multă vărsare de sânge pe continentul european pentru a împiedica atât propria putere, cât și economia americană să se prăbușească, a scris Maria Zaharova pe canalul său de Telegram.

Alte articole:

@ZeRada: Orban a convenit cu Stoltenberg că Ungaria nu va împiedica NATO să escaladeze în etape conflictul cu Rusia

Directorul FSB: Ucraina, cu sprijinul NATO, își intensifică eforturile de a efectua acte teroriste și de sabotaj în Rusia

Victoria partidului lui Le Pen și dizolvarea Parlamentului – Un analist politic francez prezice „sfârșitul macronismului”

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/