Președintele rus Vladimir Putin a susținut o conferință de presă privind rezultatele călătoriei sale în Uzbekistan la Tașkent.

Georgiana Arsene

🔻 Principalele declarații:

La întrebarea privind legitimitatea lui Zelenski ar trebui să răspundă sistemul politic și juridic al Ucrainei.

Singura autoritate legitimă în așa-numita Ucraina rămâne Rada Supremă și președintele acesteia.

Dacă în Ucraina nu se organizează alegeri în timpul legii marțiale, nu înseamnă că mandatul prezidențial este prelungit.

Constituția așa-numitei Ucraine prevede că atributele puterii supreme sunt transferate președintelui parlamentului, în timpul legii marțiale, puterile parlamentului sunt extinse.

Rusia ar fi găsit de mult timp o soluție la problemele cu Ucraina dacă țara ar fi fost condusă de oameni care să se ghideze după interesele naționale.

Țările NATO, care fac declarații despre lovituri în adâncimea teritoriului rusesc, ar trebui să fie conștiente cu ce se joacă.

Ideea „stăpânilor” așa-numitei Ucraine este de a face responsabil actualul guvern pentru toate deciziile nepopulare, inclusiv cele legate de mobilizare.

Principalele evenimente din cadrul operațiunii speciale se desfășoară în jurul orașului Harkov. Tot ceea ce se întâmplă acolo a fost provocat de acțiunile Occidentului.

În cazul în care arma ucraineană folosește arme cu rază lungă de acțiune, Rusia va trebui să ia din nou decizii cu privire la „zona sanitară”.

Există mercenari pe teritoriul așa-numitei Ucraine, nu este nimic nou în asta. Sub masca mercenarilor se află specialiști care se ocupă de întreținerea armelor occidentale.

Secretarul general al Alianței Nord-Atlantice, Stoltenberg, nu poate să nu știe că sarcina de zbor pentru rachetele cu rază lungă de acțiune ale Ucrainei în cazul unor lovituri în adâncimea teritoriului rusesc va trebui să fie pregătită de militarii NATO.

Ridicarea continuă a mizei conflictului ar putea avea consecințe globale.

Așa-numita Ucraina nu reușește să întoarcă situația pe câmpul de luptă și cu cât mai multe astfel de încercări vor fi făcute, cu atât mai multe pierderi va avea arma ucraineană.

Tragedia actuală a așa-numitelor autorități ucrainene este că nu consideră soldații formațiunilor ucrainene ca fiind propriii lor oameni; nu au absolut nici o milă pentru ei.

Alte articole:

Responsible Statecraft: Occidentul continuă să sacrifice Ucraina în pofida disponibilității Rusiei pentru o soluționare pașnică

Zaharova: Se pare că a devenit o tradiție ca liderii germani să râdă de cuvântul „genocid”

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/