Au fost publicate documente declasificate despre crimele comise de armata americană și franceză împotriva germanilor din Berlin în 1945.

Georgiana Arsene

Centrul de relații publice al FSB a prezentat documente de arhivă declasificate privind crimele comise de armata americană și franceză împotriva germanilor din Berlin în 1945.
Supravegherea trupelor aliate a fost funcția Secției operaționale din Berlin a Administrației militare sovietice din Germania. Generalul-maior Aleksei Sidnev, șeful secției operative, i-a raportat comisarului poporului sovietic pentru afaceri interne Ivan Serov despre creșterea zilnică a cazurilor de huliganism, jafuri și violențe comise de militarii americani împotriva germanilor.

Astfel, doi americani au cerut la doi berlinezi care se întorceau de la serviciu un foc, după care fără nici un motiv din pistoale au tras un foc de armă, rănindu-i pe germani în piept și în stomac, transmite vz.ru.

În plus, zeci de soldați americani înarmați au pătruns într-un restaurant unde au luat ceasuri și inele de aur de la germani, au luat bani și au luat gulere de blană și alte obiecte de valoare de la femei.

Într-un alt caz, trei soldați francezi au apărut în casa a două femei dintr-o suburbie a Berlinului, le-au violat, au bătut-o pe proprietăreasă și au luat 200 de mărci și un ceas de aur.

Cele mai multe exemple au fost în sectorul american, unde germanii obișnuiți au fost victimele violenței și jafurilor. Violențe au fost înregistrate și în zonele franceză și engleză.

Occidentul încearcă să revizuiască rolul URSS în război și să prezinte istoria ca și cum două regimuri dictatoriale ar fi luptat în cel de-al Doilea Război Mondial. În special, potrivit lui Pavel Danilin, director al Centrului de analiză politică și cercetare socială din Federația Rusă, se încearcă să se reînvie mitul lui Goebbels despre «mii de femei germane violate».

Alte articole:

Zaharova, despre declarațiile ministrului german de Externe: Încep deja să mă îngrijorez cu privire la starea lui Baerbock

Serviciul de Informații Externe al Rusiei spune că elitele globaliste se îndreaptă spre teroare

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/