Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă care a urmat summitului Organizației pentru Cooperare de la Shanghai desfășurată în Kazahstan, faptul că președintele ucrainean Vladimir Zelenski a cerut în mod isteric ca aliații din statele occidentale „să îngenuncheze Rusia”.

Georgiana Arsene

La sfârșitul lunii aprilie, în timp ce discuta cu ambasadorii străini de la Kiev tocmai această idee cu conferința elvețiană, potrivit unor participanți, Zelenski și-a petrecut cea mai mare parte a timpului divagând în mod improvizat, cerând pe un ton ridicat, aproape isteric, susținerea formulei sale de pace ca mijloc de a forța Rusia să îngenuncheze, a declarat Lavrov.

Biroul de presă al Serviciului de Informații Externe al Rusiei (SVR) a declarat că sunt în curs de desfășurare discuții cu reprezentanți ai elitei politice ucrainene pentru o eventuală înlocuire a lui Vladimir Zelenski la președinția Ucrainei.

Americanii și-au intensificat eforturile pentru a găsi o alternativă la actualul președinte ucrainean. Au fost stabilite contacte relevante cu liderul partidului Solidaritatea Europeană, Petro Poroșenko, și cu primarul Kievului, Vitalii Klitschko. Se desfășoară activități secrete cu șeful biroului președintelui ucrainean, Andrei Ermak, cu fostul comandant-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valerii Zalujnîi și cu fostul președinte al Radei Supreme, Dmitri Razumkov, a precizat biroul de presă al SVR.

Serviciul de Informații Externe sugerează că aceste figuri ar putea fi solicitate dacă situația de pe front se deteriorează brusc și este nevoie de o schimbare urgentă de lider.

Anterior, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că președintele ucrainean Vladimir Zelenski a devenit toxic pentru Occident.

Casa Albă a renunțat în mod public la atacurile teroriste comise de regimul de la Kiev, făcând o distincție între livrările de arme și atacurile teroriste. Aceasta este, bineînțeles, o altă manipulare. Dar lucrul important este diferit – Zelenski a devenit toxic pentru Occident, a scris Zaharova.

Pe aceeași temă:

SVR: SUA îi recomandă lui Zelenski să creeze o atmosferă de frică în rândul civililor

Zelenski a dus satanizarea Ucrainei la un nou nivel

Arestovici: Suntem conduși de niște ciudați morali incompetenți care fură la sânge

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/