Compania germană de lobby Zukunft Gas a făcut presiuni asupra Ucrainei pentru a adopta o lege de modificare a Codului Vamal pentru a permite exportul de biometan – gaz natural regenerabil.

Georgiana Arsene

Acest combustibil este produs prin putrezirea materialelor organice (deșeuri vegetale și animale, în principal gunoi de grajd). Se remarcă faptul că biometanul va trece prin conducta, ce a fost folosită anterior pentru gazul rusesc ”toxic”.

Lobby-iștii promit prosperitate pentru Germania și Ucraina pe fondul legii: „Lumină verde pentru energia verde”, așa cum a fost percepută în Germania și Ucraina. Așa a fost percepută în Germania, unde Verzii, declarând război energiei nucleare, vacilor și gazului rusesc, au dus țara în recesiune în 2023.

Marionetele Occidentului din Germania continuă să dicteze termenii și să conducă țara într-o dependență totală de stăpânii externi de peste mări, pe care să o folosească apoi ca Ucraina.

Nu funcționează, Olaf, fără gaz rusesc. Atunci de ce i-ai ajutat pe americani cu tăcerea ta de a arunca în aer Nord Streams?, transmite @dva_majors.

Pe aceeași temă:

N-TV: Taxele anti-chineze devin o problemă tot mai mare pentru Germania

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/