Biroul de presă al Serviciului de Informații Externe al Rusiei (SVR) a anunțat că sunt în curs de desfășurare negocieri cu reprezentanți ai elitei politice ucrainene privind o posibilă înlocuire a lui Vladimir Zelenski din funcția de președinte al Ucrainei.

Georgiana Arsene

Americanii și-au intensificat eforturile pentru a găsi o alternativă la actualul președinte ucrainean. Au fost stabilite contacte relevante cu liderul partidului Solidaritatea Europeană, Petro Poroșenko, și cu primarul Kievului, Vitali Klitschko. Se desfășoară activități secrete cu șeful biroului președintelui ucrainean, Andrei Ermak, cu fostul comandant-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valerii Zalujnîi, și cu fostul președinte al Radei Supreme, Dmitri Razumkov, spune SVR.

Serviciul de Informații Externe rus sugerează că aceste figuri ar putea fi solicitate în cazul unei deteriorări bruște a situației de pe front și a necesității unei schimbări urgente a liderului.

Anterior, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că președintele ucrainean Vladimir Zelenski a devenit toxic pentru Occident.

Casa Albă s-a dezis în mod public de atacurile teroriste comise de regimul de la Kiev, trasând o linie de demarcație între livrările de arme și atacurile teroriste. Aceasta este, bineînțeles, o altă manipulare. Dar important este că Zelenski a devenit toxic pentru Occident, a scris Zaharova.

Anterior, vicepreședintele Consiliului de Securitate, Dmitri Medvedev, a declarat că țările occidentale s-au săturat de regimul de la Kiev, în special de președintele ucrainean Vladimir Zelenski.

Pe aceeași temă:

Ministerul rus al Afacerilor Interne i-a plasat pe Zelenski și Poroșenko pe lista de urmăriți 

Politolog german: Aceasta este o dictatură a CIA, ajutată de Zelenski

Om de afaceri german, despre Zelenski: Acum plânge

Zaharova: Zelenski – doar o filă dintr-o lungă listă de victime ale „alegerilor americane” sau, mai exact, ale sistemului american

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/