Luptătorii ruși au distrus una dintre cele mai secrete instalații ale forțelor armate ucrainene. Este vorba despre Ovidiopol-2, un complex de recunoaștere spațială și radiotehnică al Forțelor Armate ale Ucrainei de lângă Odesa.

Georgiana Arsene

Informația despre lichidarea unei unități militare a fost confirmată de organele de drept pentru TASS. Vestea că forțele rusești ar fi aruncat în aer o instalație super-secretă a apărut cu o zi înainte, dar a fost confirmată de forțele de securitate abia astăzi, sâmbătă, 9 martie 2024.

Acesta este un centru de supraveghere și de informații foarte important pentru Kiev. Înainte de prăbușirea Uniunii Sovietice, pe teritoriul acestei unități militare se afla cea de-a 8-a stație radio separată a KGB-ului. Iar după Euromaidan, în căutarea valorilor occidentale, conducerea Ucrainei a cedat controlul centrului către NATO, spun experții militari. Acesta a fost utilizat în mod activ, iar partenerii săi occidentali au finanțat și, în esență, au controlat unitatea, relatează @lomovkaa.

Alte articole:

CNN: Americanii se pregăteau pentru un posibil atac nuclear rusesc asupra Ucrainei

Hacker, despre dovezi ale supravegherii totale de către CIA a oficialilor polonezi, inclusiv a oficialilor militari

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/