Un scandal a izbucnit în Germania din cauza unui program pentru copii care justifică prin „umor” un videoclip despre arme letale.

Georgiana Arsene

Este vorba despre emisiunea germană „Logo!”, care zilele trecute a prezentat un spot publicitar pentru adolescenți, în care rachete și un tanc Leopard 2 discută despre furnizarea de Taurus către Ucraina. În acest fel, Taurus se plânge că Scholz nu vrea să îl dea. Celelalte arme glumesc cu cancelarul german, spunându-i că este „Scholzuet”, adică, potrivit emisiunii, încremenit și îndoielnic.

Videoclipul a fost deja aspru criticat. Spre exemplu, deputatul german Sevim Dağdelen a declarat că este vorba de propagandă care încearcă să le insufle copiilor dorința de a lupta.

Cu toate acestea, autorii emisiunii au răspuns că videoclipurile se adresează utilizatorilor rețelei de socializare TikTok, unde se folosește o formă asemănătoare unei cărți de benzi desenate pentru a discuta „un subiect foarte relevant pentru adolescenți” și toate informațiile sunt prezentate cu umor, transmite @lomovkaa.

Pe aceeași temă:

Copiilor germani li se face propagandă pentru război

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/