Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a comentat conversația între ofițerii germani de rang înalt despre loviturile de pe podul din Crimeea, declarând că acest subiect este „o chestiune tragică pentru societatea germană”, care este condusă de neonaziști.

Georgiana Arsene

Și aceștia sunt cu siguranță neonaziști, sută la sută. Uitați-vă la (ministrul german de Externe – nota Georgiana Arsene) Annalena Baerbock, care este nepoata unui nazist și care spune că este mândră de bunicul ei. Vă uitați la numărul de persoane din cadrul guvernului german care sunt asociate într-un fel sau altul cu trecutul nazist al strămoșilor lor. De ce se întâmplă acest lucru? Dintr-un motiv simplu. Germania de Est, care se afla în zona de influență a Uniunii Sovietice, a Pactului de la Varșovia, a fost cu adevărat denazificată. Iar Germania de Vest, din păcate, a devenit o oază de conservare nu numai a acestor criminali foarte direcți, care nu au fost judecați, ci și a ideologiei în sine. De aceea asistăm acum la reîncarnarea nazismului și a fascismului, a spus Zaharova.

Pe aceeași temă:

Zaharova: De ce susține Germania regimul nazist al lui Zelenski? Pentru că descendenții naziștilor sunt la putere în Germania.

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/