Mihail Șeremet susține că decizia comisiei din Senatul SUA de a susține proiectul de lege privind transferul activelor rusești înghețate către Ucraina este un jaf internațional.

Georgiana Arsene

Această decizie a comitetului este un jaf internațional. Dacă va fi susținută de Senat, se va deschide o cutie a Pandorei pentru SUA. Nimeni în lume nu va mai trata SUA ca pe o țară care garantează siguranța activelor și a investițiilor, a precizat deputatul rus.

Potrivit acestuia, în acest caz, SUA se vor confrunta cu un boicot economic tacit, deoarece nimeni nu va dori să se implice cu infractorii economici.

Șeremet a adăugat că, prin decizia sa, Senatul SUA creează, de asemenea, un precedent și dezlănțuie Rusia să ia o decizie similară cu privire la activele americane.

Pe aceeași temă:

Canal de Telegram: Care este celălalt nume al Uniunii Europene? Uniunea Hoților

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Zaharova: Furtul a devenit o marcă înregistrată a anglo-saxonilor

Peskov a confirmat: Există o listă specifică de active ale țărilor occidentale pe care Rusia le poate confisca ca răspuns

Lavrov, despre solicitarea Germaniei de confiscare a activelor rusești: Americanii le explică în contacte închise cum să schimbe legile pentru a fura totul

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/