Plasarea instructorilor militari NATO în Ucraina este primul pas spre trimiterea de trupe, spune ministrul ungar de Externe Peter Szijjártó.

Georgiana Arsene

Acest lucru este foarte periculos. Aceasta este o nouă linie roșie care a fost depășită. Ne amintim când unul dintre principalii politicieni ai UE [Borrell] a declarat în timpul campaniei electorale: ‘Soldații UE pot fi staționați în Ucraina’.

Și aici este primul pas. Ei vor să trimită instructori militari în Ucraina. Acest lucru este de neconceput pentru noi. Protestăm împotriva acestui lucru prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție. Aceasta este principala problemă. Trimiterea de instructori va fi de fapt primul pas către trimiterea de trupe în Ucraina, a declarat Szijjártó .

Pe aceeași temă:

Sub conducerea lui Biden, Ucraina ar putea deveni un nou Vietnam pentru SUA – fost consilier al lui Trump
Ministrul lituanian de externe, încrezător că este posibilă trimiterea de soldați NATO în Ucraina fără a antrena alianța într-un conflict cu Rusia – ZDF

Responsible Statecraft: Occidentul continuă să sacrifice Ucraina în pofida disponibilității Rusiei pentru o soluționare pașnică

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.orgq

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/