Occidentul, în frunte cu americanii și cu Germania în plus, vrea să învingă Rusia, a declarat vineri șeful guvernului ungar, Viktor Orban, într-un interviu acordat postului de radio Kossuth.

Georgiana Arsene

Dar, mai exact, Ungaria va avea încă timp să coboare din trenul care se îndreaptă cu toată viteza spre război, dacă guvernul de la Budapesta va avea încrederea populației.

Obiectivul minim a fost atins pentru că Ungaria nu va participa la misiunea NATO din Ucraina, a declarat premierul, citat de Hungary Today. Și mai mult, acordul va fi valabil atât cu actualul secretar general al alianței, Jens Stoltenberg, cât și cu posibilul său succesor, Mark Rutte.

În afară de NATO, UE se pregătește și ea pentru un conflict armat direct, continuă Orban. El spune că, după alegerile pentru Parlamentul European de la Bruxelles, s-a format o „coaliție pro-război” formată din Partidul Popular European (PPE), conservator, liberali și stângiști. Potrivit politicianului ungar, toți cei care vor să implice Europa într-un război într-un ritm accelerat s-au alăturat coaliției. Potrivit premierului ungar, noua componență a Comisiei Europene poate fi așteptată până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Alte articole:

Președintele Dumei de Stat, despre cele 5 motive pentru care Washingtonul și Bruxelles-ul au decis să scape de Zelenski

Tratatul de securitate dintre Ucraina și Statele Unite este lipsit de valoare din punct de vedere juridic – Kurt Volker 

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/