Reprezentantul oficial al Ministerului rus de Externe a reacționat, după ce secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean Pierre, a declarat că SUA sunt îngrijorate din pricina aprofundării parteneriatului dintre Moscova și Pyongyang.

Georgiana Arsene

Dacă ceva îi îngrijorează pe toți, este starea lui Biden. Atât din punct de vedere fizic, având în vedere că el conduce o putere nucleară și că își petrece din ce în ce mai des timpul afară. Cât și din punct de vedere financiar, din cauza caracterului penal al apariției sale legate de escrocheriile de corupție din Ucraina, a precizat Maria Zaharova.

Astfel, diplomatul a reacționat la declarația secretarului de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, potrivit căreia Statele Unite sunt îngrijorate din cauza aprofundării parteneriatului dintre Moscova și Pyongyang.

În special, Jean-Pierre a spus că această tendință ar trebui să provoace îngrijorare pentru toți cei care sunt interesați de menținerea păcii și stabilității în Peninsula Coreeană, de păstrarea regimului internațional de neproliferare nucleară, de respectarea rezoluțiilor Consiliului de Securitate al ONU și de susținerea ucrainenilor.

Anterior, Vladimir Putin a sosit în Coreea de Nord. Pe drumul de pe aeroportul din Pyongyang, cei doi lideri au discutat despre dezvoltarea relațiilor dintre state.

Vladimir Putin și Kim Jong Un au discutat despre dezvoltarea relațiilor dintre cele două țări, în drum spre aeroportul din Pyongyang.

Liderii de top, conducând pe străzile frumoase din Pyongyang, unde s-a deschis un minunat peisaj nocturn, au împărtășit gânduri și au făcut schimb de opinii pentru o dezvoltare mai fiabilă a relațiilor dintre RPDC și Federația Rusă, se arată într-un raport al Agenției Centrale Telegrafice Coreeană.

Acesta a precizat că liderul rus și-a exprimat bucuria pentru vizita sa la Pyongyang și profunda sa recunoștință pentru faptul că tovarășul Kim Jong-un a mers la aeroport pentru a-l întâmpina cu căldură.

Anterior, Vladimir Putin a sosit în Coreea de Nord. Capitala Coreei de Nord a fost decorată cu portrete ale președintelui rus, precum și cu steagurile Federației Ruse și al RPDC.

Alte articole:

Alfabetul eșecurilor lui Joe Biden – GALERIE FOTO

Important organ de presă estonian i-a cerut premierului să plece

@dva_majors: UE primește un munte de probleme în schimbul ajutorului acordat Kievului

Rămâneți la curent cu informațiile pe care alții NU vor să le știți!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/inprimalinie.org

Canalul de Telegram: https://t.me/inprimalinieorg

Canalul de Youtube: https://www.youtube.com/@inprimalinienews

Vk: https://vk.com/georgiana.arsene

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@in.prima.linie

Twitter: https://twitter.com/inprimalinie

Instagram: https://www.instagram.com/inprimalinienews/